14 квітня 2022 р.

50 топових книг з психології

 


Доступною мовою про складні концепції: так можна окреслити завдання популяризатора науки. Том Батлер-Боудон робить це на найвищому рівні, вже побачили світ його видання: «Філософія. 50 видатних книг» та «Політика. 50 видатних книг».

 

Ось тепер завдяки Українському Інституту книги наша бібліотека отримує черговий унікальний бестселер відомого популяризатора науки: «Психологія. 50 видатних книг».

         

    Від Карла Густава Юнга та Віктора Франкла, Зиґмунда Фройда та Івана Павлова до Леонарда Млодінова та Сьюзен Кейн – найвагоміші праці усіх цих знакових особистостей чудово прокоментовано, окреслено головні ідеї топових книг та передумови їх написання.

 

    Як працює твій мозок ? Чому ти такий, як є ? Чому робиш те, що робиш ? Чому любиш так, як любиш ?


    Шукаєш відповіді на всі ці питання ? У читальній залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва (вул. Соборна, 33) на тебе вже чекає:

 

    Батлер-Боудон Т. Психологія. 50 видатних книг. Ваш путівник найважливішими роботами про мозок, особистість і людську природу / Том Батлер-Боудон ; пер. з англ. Тетяни Микитюк. – Київ : Форс Україна, 2021. – 512 с. – 1000 пр.

 

Валерій Помаз, бібліограф Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва

Немає коментарів:

Дописати коментар